STYLEDSHOOTS & EVENTS

MOOIE MOMENTEN VIER JE IN STYLE!

STYLEDSHOOT STYLING

Wist je dat ik je kan helpen met het stylen van je fotoshoot? Ik vind het geweldig om te doen!

Ik ben er 100% van overtuigd ben dat een goede styling erg belangrijk is bij fotografie! Niet alleen persoonlijke styling, haar en make-up, maar de aankleding van de setting is van essentieel belang. Met oog voor detail en de juiste props creëer ik sets die passen bij jouw te gekke fashionshoot, boudoirshoot, wedding styledshoot, loveshoot, productshoot en workshops. 

Dit kan zijn: in de studio, buiten of op een andere lokatie, zoals op kantoor of in een magazijn. Of bij jouw thuis. Ik doe de voorbereidingen, styling van de ruimte of locatie en ik zorg ook voor de styling van de modellen. Ik ga op zoek naar de leukste outfits, de mooiste spullen en de te gekke props. Ik regel alles tot in de puntjes, en ik ben pas klaar als alles klopt en de jij tevreden bent!


Je kunt mij inzetten om jouw portfolio naar het NEXT LEVEL te brengen. Je portfolio is tenslotte je visitekaartje en dat moet de klanten nieuwsgierig naar je maken. Ik ben van mening dat een investering in een goed gestylde fotoshoot jouw kansen naar mooie nieuwe opdrachten vele malen zal vergroten. 


Uiteraard denk ik graag mee over een ontwerp die perfect aansluit bij jouw fotoshoot. 

Boudoir, lingerie fotoshoot, trouweninhetbuitenland, trouwen2021, trouwen2021, weddingstyling

Zullen we samen mooie dingen maken?

Loveshoot, picknicksetting, roest, terracotta, avontyr, styledshoot, trouweninhetbuitenland, trouwen2021, trouwen2021, weddingstyling

EVENT STYLING

Trakteer je gasten op een ‘ooh en aah’ moment. 

 

Een jubileum of een sweet 16. Stuk voor stuk feestelijke gelegenheden waarvoor je veel moet regelen. Op het moment suprême wil je dat alles er perfect uitziet. Van de ballonnen tot een mooi gedekte tafel. Vanzelfsprekend volledig passend bij het thema.

 

En zo zijn er ook evenementen zoals een netwerkbijeenkomst, de opening van een nieuw bedrijf of een winkel. Gelegenheden waarbij het belangrijk is om de gasten professioneel en in stijl te ontvangen. Je krijgt maar één kans voor een verbluffende eerste indruk.

 

Van de leefkeuken tot de in de tuin? En van een fabriek of magazijn tot een professionele evenementenlocatie. Met de juiste styling maak ik van elk thema een beleving. Alle materialen zijn altijd inbegrepen. Je hoeft dus niets zelf te regelen. Zo creëer je ruimte op jouw lijst van - nog te organiseren zaken - en trakteer je jouw gasten op een ‘oh en aah’-moment. Ik verzorg de strik om jouw gelegenheid of feest en maak de beleving van een speciaal, feestelijk moment helemaal compleet.


netwerkontbijt, tafelstying, zakelijkontbijt, zakelijkdiner, dinertafels
Styledshoot, italiaansesferen, buitenlandsgevoel, trouweninhetbuitenland, trouwen2021, trouwen2021, weddingstyling

SAMEN KOFFIE OF THEE DRINKEN?