BLOG

INSPIRATIE BLOG

bruiloften, events, styled shoots, tafelstyling, boudoir, fashion en meer....

Een vraag die regelmatig wordt gesteld door bruidsparen. Ik vroeg het aan Kim Arts van The Arts of WE wat een ceremonimeester doet en hoe zij werkt.


Voor de goede verloopt van de trouwdag vind ik, als weddingstylist erg fijn om met een ceremoniemeester samen te werken!

The Next Level Experience

Wat vind je van een niet

TRADITIONELE BRUILOFT ?

Het begint erop te lijken dat er steeds meer bruidsparen die dit jaar zouden trouwen, de bruiloft met een jaar uitstellen. Ook recent verloofden kiezen hiervoor! Met als gevolg een run op populaire trouwdata en locaties in 2022!


Lees hier meer...

Heb je trouwplannen en wil je jouw Nederlandse bruiloft een Italiaans, Spaans of ander buitenlands sfeertje geven? Neem gerust contact op met AnnMariage Styling.

HET BUITENLANDSGEVOEL IN EIGENLAND!


Waarom naar het buitenland gaan als je het buitenlandgevoel naar hier kan brengen? Met deze styled shoot laten we zien dat jouw Nederlandse bruiloft geheel in Italiaans sfeertje gewoon in Nederland gerealiseerd kan worden. 


Check HIER deze romantische styled shoot en laat je vooral inspireren!

Een bruiloft in coronatijden!

bruiloft door het coronavirus cancelen

Moet je je bruiloft door het coronavirus cancelen?


Het zijn heftige tijden. Heel ons land is in de ban van het coronavirus en overal worden evenementen en andere sociale gebeurtenissen afgelast. Maar wat betekent dat nu als je binnenkort gaat trouwen? Moet je je bruiloft door het coronavirus cancelen?

Weddingtrends 2020/2021:

Rond, piramide + hexagon backdrop & gedroogde bloemen!

ronde, piramide, hexagon backdrop en gedroogde bloemen

Wat is nou de trend van dit trouwseizoen?


Ga jij trouwen in 2020 of in 2021 en wil je een beetje mee gaan met de nieuwste wedding trends? Dit jaar zullen we weer hele gave styling zien. In deze blog laat ik zien wat je allemaal kunt doen met onze hippe backdrops en droogbloemen.

Laat je inspireren!