Portfolioshoot Experience Toscane


PORTFOLIOSHOOT EXPERIENCE VOOR

TROUW FOTOGRAFEN! 


TOSCANE


27 - 30 MAART 2024

20% korting als je aanmeldt voor 25 februari

De kickstart voor een destination weddingStel je eens voor...4 dagen lang op een prachtige locatie, werk je aan je portfolio. Even weg van de vertrouwde omgeving, krijg je de mogelijkheid om te ontspannen, te connecten en te sparren met gelijkgestemden, ideeën uit te wisselen, te leren, te ontdekken, en jouw portfolio naar een het Next Level te brengen. Tijdens een gestylde shoots met echte modelkoppels en top leveranciers, in de prachtige omgeving van de meest bekende locaties in Toscane.


Deze unieke kans biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een reis vol waarde. Wij begrijpen, net zoals jij, hoe essentieel hoogwaardig beeldmateriaal is om jouw ideale bruidsparen aan te trekken.


Onze exclusieve Portfolioshoot Experience belooft niet alleen professionele groei en creatieve ontwikkeling, maar ook een onvergetelijke ervaring!

Under the Tuscan sun every moment feels like a masterpiece!


Inclusief


 • 3 overnachtingen (aankomst op 27 mrt, vertrek op 30 mrt)
 • City Elopement shoot in Florence (2 looks)
 • Volledig gestylde shoot op een prachtige trouwlocatie Villa Boscarello (2 looks)
 • Masterclass door onze lead fotografen: Meral Soydas, international wedding- en branding fotograaf en door Daan Vinke, top 10 beste trouwfotografen NL '22 & winnaar New Talent Award Bruidsfoto Award '23
 • Professionele coaching door onze lead fotografen

 • Groepaactiviteit
 • Netwerken, connecten & fun
 • Maaltijden, drankjes (non-alcoholisch) en snacks inbegrepen
 • Vervoer in Toscane


Exclusief


 • Vliegticket
 • extra overnachting van 26 maart op aanvraag


Extra

 • Italiaanse Kookworkshop (omdat we er toch zijn ;))
 • Kamer obv gedeelde kamer
 • Vervoer in Toscane


Investering

Eenmalig €1695 (of 3x €565 excl. btw)


20% korting als je aanmeldt voor

25 februari

STORYTELLING DOOR SPREKENDE BEELDEN

Het aantal fotografen blijft toenemen, deels te danken aan het succes van het programma 'Het Perfecte Plaatje', waar ik zelf ook fan van ben.


Hoe onderscheid je te midden van deze groeiende groep fotografen? Hoe val je op en word je geboekt voor die prachtige bruiloften? Het is niet alleen voor fotografen een uitdaging, maar ook voor bruidsparen om de juiste fotograaf te vinden.


We kunnen je op weg helpen!

Met onze inspirerende portfolioshoot bieden we je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen naar jouw Next Level. STYLEDWEDcreative staat volledig in het teken van het creëren van een Next-Level Experience met gestylde fotoshoots en educatie om je bagage te vergroten, waardoor je nog zelfverzekerder kunt fotograferen.


Het nemen van de juiste stappen op het juiste moment zal ervoor zorgen dat jij je doelgroep aanspreekt en dat ze uiteindelijk voor jou kiezen. Bovendien ben je verzekerd van kwalitatief beeldmateriaal voor je blog, sociale media of website.


Creëer een inspirerende portfolio waarmee je jouw portfolio naar een Next Level brengt en de aandacht van jouw ideale bruidsparen aantrekt.


WIL JIJ ERBIJ ZIJN?


HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT, MELD JE SNEL AAN DOOR TE KLIKKEN OP HET VOLGENDE LINK
We zijn grensverleggend en gaan enkel voor THE NEXT LEVEL!


DUS ben jij dat ook? Dan is onze Portfolioshoot Experience iets voor jou!

Een experience om nooit meer te vergeten omdat het simpelweg The Next Level is!


Laat het over aan STYLEDWEDcreative, zij doen de rest.

.Op de diensten van STYLEDWEDcreative - The Next Level Experience - zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Door deel te nemen aan onze portfolioshoot ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. www.annmariage.nl/portfolioshoot/algemenevoorwaarden