WERKWIJZE

ANNMARIAGE STYLING

voor bruiloften, events, shoots en meer

     Zijn jullie op zoek naar een stylist die:  • creatief en gepassioneerd is?
  • naar jullie ideeën luistert en helpt jullie dromen te realiseren?
  • ervoor zorgt dat de bruiloft die jullie voor ogen hebben er tip top uit ziet?
  • denkt in mogelijkheden en altijd klaar staat voor jullie als bruidspaar?
  • ook accessoires en andere spullen kan regelen


Graag trek ik alles uit de kast om samen met jullie een "once in a lifetime" ervaring te maken.HOE HET WERKT

In 6 stappen naar een mooie dag!1. Kennismaking

Het is van belang dat we elkaar leren kennen. Daarom beginnen we met een persoonlijke kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we al jullie wensen en ideeen. Ik zal jullie zoveel vragen stellen, omdat ik het belangrijk vind om jullie als koppel te leren kennen. Ik hoor graag welke stijl jullie aanspreken, en waar jullie gelukkig van worden. Wat jullie lievelingskleuren zijn, enzovoort. Door te weten wie jullie zijn, kan ik een styling creëren en uitvoeren die echt van jullie zijn. Jullie persoonlijkheden zullen naar voren komen in verschillende elementen van de bruiloft. 


2. Offerte

Wanneer de wensen en ideeen in kaart zijn gebracht maak ik voor jullie een offerte op maat, zodat jullie kunnen beslissen of ik aan de slag mag.


3. Locatiebezoek

Nadat er door jullie akkoord is gegeven maken we een afspraak om de locatie te bezoeken, zodat ik precies weet wat de mogelijkheden en eventuele uitdagingen zijn. 


4. Voorbereiding/stylingconcept

Na het bezoek aan de locatie ga ik voor jullie aan de slag. Ik maak voor jullie een persoonlijk moodboard (lookbook). Over de aanschaf en/of huur van extra materialen hoeven jullie geen zorgen te maken. Ik regel dit ook.


5. Puntjes op de i

Vier weken voor de bruiloft bespreken we samen het hele concept van A tot Z nog een keer door. 


6. Uitvoering

De grote dag. De uitvoering, afbouw en opruimen liggen volledig in onze handen. Terwijl de visagist met de bruid bezig is en de vader van de bruidegom zijn zoon helpt met zijn pak, is team AnnMariage al op locatie bezig met het sjouwen van stoelen en materialen. Voordat de eerst gasten komen staat alles al tip top in orde! Jullie hoeven verder geen zorgen te maken, alleen maar genieten! Mijn werk zit erop als jullie zeggen "WOW, dit heeft onze verwachtingen overtroffen!" 


Ik luister graag naar jullie verhaal!