weddingtrend

Bruiloft trend van 2020/2021.....de populaire backdrops & gedroogde bloemen!

Backdrop voor jullie bruiloft.

De ceremonie is toch het hoogtepunt van jullie bruiloft. Dit moment is voor jullie niet alleen romantisch, maar ook bijzonder. De meeste bruidsparen besteden ook veel aandacht aan de styling van deze gebeurtenis. Zo geven backdrops jullie ceremonie een extra bijzondere uitstraling. Zo staan jullie straks voor een prachtig gedecoreerde backdrop wanneer jullie elkaar het Ja-woord gaan geven.

Er zijn heel wat verschillende soorten backdrops; rond, piramide en hexagon. In het trouwseizoen van 2020/2021 gaan we veel van die toffe backdrops zien. Vaak worden ze versierd met verse bloemen, maar ook een combinatie van verse en gedroogde bloemen of alleen met gedroogde bloemen.

Met een backdrop kun je veel meer dan je denkt. Je hoeft ze namelijk niet persé voor bij de ceremonie te gebruiken, maar je kunt ze ook neerzetten als Photobooth. En ook als decor voor bij de taart. Hoe gaaf zal dit staan op jullie trouwfoto’s?!

cirkel backdrop
drogebloemen
piramide backdrop
hexagon backdrop
organic ballonnen backdrop
ceremonie in een kerk

Gedroogde bloemen

Over gedroogde bloemen gesproken, thuis bij mij, in mijn "jungle hoekje" zitten er vol van. Oh wat hou ik ervan. Gedroogde bloemen is namelijk één van dé wedding trends van 2020/2021. We gaan ze regelmatig zien op bruiloften. Weet je dat je met gedroogde bloemen mooie creaties kan maken? Prachtige bloemstukken voor in de backdrop, aan de stoelen, in het bruidsboeket en ook als tafelstyling. Voordeel aan gedroogde bloemen is dat ze veel langer mooi en goed blijven, en het is ook nog eens duurzaam. Met 35 graden hoef je je ook geen zorgen te maken, ze blijven de hele dag goed. Ja is toch perfect of niet?!