DUTCH HIGHLANDS ELOPEMENT

Trouwen in de Nederlandse Wildernis!

Enige weken geleden ben ik gevraagd door Sunny van Jiwastories om een shoot die zij organiseerde te stylen. Ze stuurde mij het moodboard, ow ow my ik vond dat moodboard zo te gek en ik zei meteen JA. Zonder te kijken waar Rockanje ligt en hoe ver het is van waar ik woon. Oeps zei ik daarna, maar te laat.

Maar gelukkig weerhoudt de afstand mij niet om iets te doen waar ik van houd.


Zo gezegd, zo gedaan, ik deed de nodige voorbereidingen en op die bewuste dag vertrok ik heel vroeg vanuit Helmond richtig Rockanje. Toen ik er aan kwam en de plek zag was ik meteen in love...ECHT IN LOVE. Prachtige bos, euvelachtig gebied, zand en duinen. Het weer was prachtig, al de leveranciers zijn stuk voor stuk toppers. Het was me echt een genoegen om met ze samen te werken en dit prachtig plaatje is het resultaat van het #teamwork. 

Deze waanzinnige publicatie van onze #ELOPEMENT #SHOOT is gepubliceerd bij @girlsofhonour

Zo zie je maar, dat je niet eens naar het buitenland hoeft te vliegen om het Scottish Highlands gevoel te creëren. Check snel de volgende link:
https://www.girlsofhonor.nl/bruiloft-inspiratie-nederlandse-wildernis/


ECHT WAUW!
.
.
#highlandelopement #dutchhighlands #proudofmyself #lovemyjob #dutchelopement #natuur #duinen #loveshoot #weddingstyling #elopement #weddinginspiration #pinterest #trouwenin2021 #elopement2020 #love #liefde #annmariagestyling #bruiloftinspiratie #styledwed #thenextlevelexperience #


Team:

Fotografie & Concept: @jiwastories
Videograaf: @carolien_videografie
Bloemist: @violetera_nl
Foodtruck: @busvanzus
Make-up and hair artist: @the.brow.therapistNL
Wedding Stylist: @styling_by_annmariage
Trouwjurk: @honeymoonshopnl


Wil je als fotograaf of videograaf ook een next level experience creëren met ons? Check dan hier!