WAT IK DOE

Designe & Stylen met passie! DAT IS WAT IK DOE!

Blijvende herinneringen maken. Alles uit de kast halen om speciale gebeurtenissen nog specialer te maken dan het al is.

Bruiloften, evenementen, netwerk ontbijt of lunch, privatediner, shoots en meer.

Het totaalplaatje moet niet alleen perfect zijn, maar ook in balans. Van begin tot eind. Dat het is wat het moet zijn, en dat het goed voelt!

Ik werk vanuit een heldere visie waarin 3 kernwoorden centraal staan: creatief, maatwerk en vooral betaalbaar.


Lees hieronder wat ik onderandere voor je kan betekenen.

STYLIST ANNEMARIE HELPT!


Is jou to-do-lijstje te lang? Heb je geen tijd om zelf jouw bruiloft in Italie te regelen? Het vinden van een geschikte locatie of de juiste leveranciers kan soms lastig zijn.

Of kan je hulp gebruiken van een ervaren stylist bij de styling van je bruiloft, fotografie workshop, fashionshoot, wedding styledshoot of loveshoot?


Dan zit je bij AnnMariage Styling goed!

MATERIALEN, LOGISTIEK & COöRDINATIE!

Ik heb genoeg stylingmaterialen ter beschikking om elke feest aan te kleden. Ook werk ik met de meest fantastische collega ondernemers die mij aanvullen en die dezelfde passie voelen om jouw event nog mooier neer te zetten. Het afbouwen en opruimen wordt ook geregeld.


Je hebt 1 aanspreekpunt. Naast het creatief proces, regel ik ook het logistiek proces. Ik denk aan werkelijk alles, zodat alle puntjes op de i staan. Het aanbod is altijd een totaalplaatje. Dat biedt jullie rust en zekerheid en jullie gasten een unieke sfeer en beleving. Hoe fijn zou dat zijn, als je geen beroep hoeft te doen op jouw moeder, nicht of vriendinnen?  Fijn toch? Stressvrij....Just have fun!GUN JEZELF DIE PRACHTIGE STYLING!

"BECAUSE you never get a second chance to make a first impression"