STYLEDWEDCREATIVE

BRENG JOUW PORTFOLIO NAAR HET NEXT LEVELT!

BEN JIJ DIE AMBITIEUZE (BRUIDS) FOTOGRAAF OF VIDEOGRAAF EN BEN JE ER KLAAR VOOR OM TE INVESTEREN IN JEZELF EN IN JOUW BEDRIJF?HEB JIJ:


  • Te weinig tijd om zelf een portfolioshoot te organiseren, maar meer bezig wilt zijn met je passie?
  • Geen organisatie skills, maar wel ambitie hebt om van je fotografie of videografie bedrijf een succes te maken?
  • Hulp nodig bij het opbouwen van jouw portfolio om jouw ideale bruidsparen aan te trekken?WIL JIJ JOUW PORTFOLIO NAAR THE NEXT LEVEL TILLEN?


WANT, jij wilt meer waarde leveren aan jouw ideale bruidsparen, je wilt laten zien dat jouw aanbod zo fantastisch is, MAAR je hebt (nog) geen toffe beeldmateriaal, VOEL jij je soms onzeker, omdat jouw portfolio niet uniek genoeg is!


DAARDOOR besteed je veel tijd en energie om uit te zoeken wat je moet doen om die ideale bruidsparen aan te trekken.


Wat er voor zorgt dat je minder bezig bent met je passie en dat is fotograferen en stiekem twijfelt of je jouw fotografie of videografie bedrijf wel kunt laten slagen…DIEP, echt DIEP van binnen wil je niets liever dan een carriere als

fotograaf of videograaf!


WAT ALS JE AL DIE TIJD EN ENERGIE IN EEN PORTFOLIOSHOOT ZOU STOPPEN,

ZONDER DAT JIJ ZELF IETS HOEFT TE DOEN?


Eigenlijk weet je wel wat je nodig hebt om jouw portfolio een boost te geven. Je bent trots op wat je tot nu toe hebt bereikt en je hebt zoveel te bieden. Je wilt laten zien dat jouw aanbod zo fantastisch is en dat jouw ideale bruidspaar dit nodig heeft.


  • Echter is jouw portfolio niet aantrekkelijk genoeg waarmee jij nog meer bruidsparen kan helpen met jouw aanbod.
  • Jij hebt nog geen of slechts enkele bruiloften gefotografeerd.
  • Je doet hier en daar mee aan styledshoots, loveshoots, je volgt veel leveranciers op Instagram, je post af en toe wat en je volgt gratis workshops.
  • Je besteed veel tijd en energie aan al die shoots, maar het lukt maar niet om een uniek portfolio op te bouwen, maar je mist nog kennis hieroverVOL PASSIE & LIEFDE REGELEN WIJ VOOR JOU!


Een droom setting, op een exclusieve locatie en tips & tricks om jouw portfolio naar the next level te krijgen.

Wij doen al het regelwerk. Modellen, de juiste leveranciers, exclusieve trouwlocatie, prachtige bloemen en een te gekke droom setting!

Tijdens de portfolioshoot geven we ook tips & tricks om jouw portfolio naar the next level te krijgen.


In samenwerking met By VT Photography organiseren wij voor een select aantal deelnemers een exclusieve portfolioshoots op unieke locaties in Nederland en buitenland. Met onze toffe portfolioshoots bieden we je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen naar jouw Next Level. STYLEDWEDcreative staat volledig in het teken van het creëren van een Next-Level Experience met een gestylde fotoshoots en educatie om je bagage te vullen en zo nog zelfverzekerder te fotograferen.


De juiste stappen op het juiste moment gaat ervoor zorgen dat jij jouw doelgroep gaat aanspreken, en ze uiteindelijk voor jou kiezen. En je bent verzekerd van een goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website. En je levert meer waarde aan je ideale bruidsparen met toffe beeldmateriaal


Gun jezelf deze mooie kans! 

DIT ZEGGEN FOTOGRAFEN OVER DE PORTFOLIOSHOOT!

STYLEDWEDcreative Portfolioshoot: The Wedding Edition op Slot Doddendael 29 mei 2021

 

Een echte aanrader! Wat een fantastische ervaring! In een woord geweldig. De organisator Annemarie van AnnMariage Styling heeft er samen met haar team voor zowel de modellen als de fotografen een onvergetelijke dag van gemaakt.

Natuurlijk had ik me wel een bepaalde voorstelling ervan gemaakt hoe het zou zijn maar deze dag ging al mijn verwachtingen te boven. Aan alles was gedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Van locatie tot mooi gestylde modellen, dinertafel, de taart en trouwauto. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze portfolioshoot dag een geweldige dag te maken en te laten slagen.

Het was een geslaagde dag voor mij omdat ik met mooie foto´s naar huis ben gegaan. Daarbij heb ik  tijdens de masterclass fotografie van Nurmya veel geleerd over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken tijdens een bruiloft en ze gaf nuttige tips. Plus ook nog nieuwe dingen geleerd over hoe je bedrijfsmatig een en ander kan aanpakken tijdens de masterclass ondernemen door Made academy.

Organisatorisch zat de dag goed in elkaar. De masterclasses en het daadwerkelijke shooten werd mooi afgewisseld. We werkten een twee of drietallen en dat was super leuk. Ik zat in een heel leuk team en onze samenwerking was goed. Door een goede planning verliep de dag goed en had je de tijd om mooie foto´s te maken.

 

Marijke Wekamp,

Mtalent photographyandmore

www.mtalent.nl

STYLEDWEDcreative Portfolioshoot: The Wedding Edition op Slot Doddendael 29 mei 2021

 

Wat een geweldige dag heb ik gehad!! Leuke sfeer en een hele mooie locatie. De styling was tot in de puntjes perfect. Allemaal gezellige mensen en gelijk gestemde. Ik heb behoorlijk wat foto's erbij voor mijn portfolio. Het was echt super geregeld en ik vind het heel jammer dat ik er in de Ardennen niet bij kan zijn. Maar ik ga zeker nog een keer een portfolioshoot doen bij STYLEDWEDcreative. SUPER!


Liefs

Annette Fotografie

www.annettefotografie.com

STYLEDWEDcreative – The Next Level Experience is ontstaan vanuit mijn passie voor styling. Ik wil mijn passie delen met ondernemers in de trouwbranche die dezelfde behoeften hebben. Ondernemers die net als ik willen werken aan hun groei, en die willen investeren in hun kennis, portfolio en netwerk. Een fijn en creatief netwerk opbouwen waar we van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar motiveren, en elkaar naar "The Next Level" brengen.


Er komt veel kijken bij het organiseren, regelen en coordineren van een portfolioshoots. Leveranciers benaderen, modellen scouten, locaties zoeken en veel meer. Ik weet dat het organiseren van zo'n dag gewoon heel veel tijd kost. Laat dat nou net iets zijn waar ik gelukkig van word en energie van krijg, dit doe ik met liefde. Want ik vind een echte connectie hebben met mensen belangrijk. Vooral als we van elkaar kunnen leren en onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.


Mijn missie is om mijn expertise in te zetten om jou te helpen met het opbouwen van jouw portfolio, door middel van een goede styling. Ik ben er namelijk 100% van overtuigd dat een goede styling onmisbaar is bij fotografie! Ik wil jou laten zien, wat voor meerwaarde styling heeft en wat dat doet met jouw beeldmateriaal. Waarmee jij, je kan onderscheiden. It’s all about the details!


Ondertussen heb ik:

Al meer dan 15 styledshoots georganiseerd, meer dan 20 styledshoots en meer dan 50 bruiloften gestyled, op toffe locaties in Nederland en buitenland

Dit is mijn motto en dit is ook precies de reden waarom ik doe wat ik doe!


Mijn motto is


"LOVE WHAT YOU DO; DO WHAT YOU LOVE"

- Wayne W. Dyer -

WAT LEVERT HET JOU OP NA DE PORTFOLIOSHOOT:✅ Ga je met een voldaan gevoel naar huis met SD kaartjes vol nieuw beeldmateriaal;


✅ Raak je geïnspireerd en kan je niet wachten om de foto's te gaan bewerken;


✅ Krijg je nieuwe inzichten die je echt een boost energie geven;


✅ Ben je trots op je eigen foto’s en kan je niet wachten om je eerste opdracht te mogen uitvoeren;


✅ Ben je verzekerd van een goed beeldmateriaal voor je blog, socials, nieuwsbrief of website;


✅ Wordt je gemotiveerd en kom je vol energie en zelfvertrouwen thuis;


✅ Bouw je een fijn netwerk op waar je veel van en met elkaar leert;
Let's create your EPIC day with Team STYLEDWEDcreative! 

 

JOIN OUR DESTINATION PORTFOLIOSHOOT!